LIGNA PHARMA ONDER BEGELEIDING

     




WAT IS LIGNA PHARMA?

Ligna Pharma is een voedings- en dieetprogramma onder (para)medische begeleiding dat je stapsgewijs naar een beter gewicht en gezonde eetgewoonten brengt. De producten zijn steeds onder begeleiding te gebruiken!! De reden hiervoor is dat het dieetprogramma afwijkt van een algemeen voedingsadvies voor een gezonde leefstijl. Het is een programma dat je TIJDELIJK volgt om gewicht te verliezen, de suikerspiegel te verbeteren of van je suikerverslaving af te helpen. 
Het einddoel is via coaching je een herstelde relatie met voeding aan te leren en een healthy lifestyle te ontwikkelen die je in de toekomst kan volgen.


VOOR WIE? 

Ligna Pharma is 1 van de methodes die aangeboden worden binnen GROEPSPRAKTIJK OUDSBERGEN om je van je ongezonde eetgewoonten af te helpen, maar zeker niet de enige. Doelstelling kan gewichtsverlies zijn, ondersteuning pre- en postoperatief, verbeteren van je bloedwaarden zoals cholesterol en verhoogde suikerwaarden, je suikerverslaving onder controle krijgen en ondersteunen van sportprestaties.


GEWICHTSVERLIES

Welke methode van begeleiding voor jou de beste aanpak is, zal duidelijk worden tijdens een eerste intakegesprek. Wat zijn je persoonlijke hulpvragen aan de diëtiste? Wat is je einddoel? Kom je voor gewichtsverlies of om een andere reden naar de diëtiste? Wil je een gezonde levensstijl ontwikkelen en lukt het je maar niet, ook al zit je gewicht goed? En ga zo maar door. Na dat eerste gesprek wordt duidelijk welke behandelmethode voor jou de beste is om JOUW PERSOONLIJKE DOELEN te behalen.


HOE WERKT LIGNA PHARMA?

Na een fase waarin koolhydraten beperkt worden, ga je over naar het inbouwen van meer koolhydraten. Tijdens die eerste fase verlies je gewicht. Hoe lang en hoe strikt deze fase aangehouden wordt, hangt af van jouw situatie en jouw einddoel. Sommigen willen enkel van hun suikerverslaving af geraken om al snel een gezonde eetgewoonten aan te leren en over te gaan naar ons coaching programma voor een gezonde levensstijl. 

Of je nu start met het Ligna Pharma programma of direct start in het coaching programma voor gezonde voeding, het einddoel is ALTIJD je relatie met voeding te herstellen en een gezonde levensstijl aan te nemen die je naar de toekomst kan aanhouden.

Ligna pharma is geen crash dieet maar een methode om je stapsgewijs een gezonde voedingsgewoonte aan te leren en het emo-eten onder controle te krijgen.


Meer info nodig?

Voor vragen mag je contact opnemen met Blockx Kristel diëtiste 0479/95.88.12 of kristelblockx@gmail.com

AFSPRAKEN inplannen kan via   online afspraak inplannen